LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

FAQ

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKHvad vi forstår ved FM

Den danske konkurrenceevne bygger på to faktorer - mennesker og infrastruktur. FM handler om drift, udformning og udvikling af bygninger og infrastruktur således, at rammerne giver værdi for både mennesker og forretning. FM er et arbejdsfelt af mange forskellige discipliner, både drift og ledelse.

FM er også både nutid og fremtid: Ved strategisk analyse af forretningen og organisationsformerne sikrer FM, at virksomhedens anden faktor folder sig ud – medarbejderne.

DFM netværk sørger vi for, at FM får den rigtige placering i både offentlige og private virksomheder.

FM har altid handlet om drift og vedligehold. I en global verden af forandringer og konkurrence, er FM også et område, der definerer den bæredygtige omgang med klodens ressourcer, det tværfaglige fokus
på virksomhedens drift og dens effektive ledelse.

For DFM netværk handler bæredygtighed om driftsressourcer. De rammer vi skaber om arbejdslivet, bruges ofte i mange år, og derfor er det vigtigt at fokusere på lavt ressourceforbrug både af energi og andre forsyningskilder.

For DFM netværk går valget af miljømæssigt bæredygtige løsninger hånd i hånd med løsninger, som er økonomisk og socialt bæredygtige. Parametrene er ligestillede.

DFM netværk tror på tværfagligheden i moderne virksomheder. For DFM netværk handler tværfaglighed om respekt for forskellige fagligheder og om at skabe de bedste muligheder for, at FM-funktionen kan understøtte kerneforretningen.

FM tilfører ny viden til andre fagområder med det mål, at skabe optimale rammer for udnyttelsen af virksomhedens samlede ressourcer, og størst mulig værdi både for kunder, brugere og medarbejdere.

DFM netværk tror på god ledelse. Vi arbejder for, at FM inddrages strategisk i både den enkelte organisation og i det omkringliggende samfund – for at sikre, at diskussionen af infrastruktur altid handler om kerneforretningen og det fælles fokus.
DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98