LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

FAQ

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKHar FM brug for en spindoktor?


Når samspillet mellem FM og resten af organisationen bliver mere og mere integreret, så bliver det også mere og mere afgørende, at FM kan forklare, forsvare og perspektivere den betydning FM har – med ord og begreber som kan forstås af både direktionen, kollegerne og de eksterne samarbejdspartnere.

Med dette udgangspunkt inviterer vi til årets priskonference 9. november hos Danmarks Radio, der i foråret vandt Driftsherreprisen blandt fire nominerede virksomheder.

De fire virksomheder dokumenterede alle fremragende eksempler på FM, der strategisk er helt integreret i forretningen. Læs om Velux, Nordea, Coop og DR’s inspirerende forretningsmodeller her.

På konferencen vil vi også gå ind i, hvordan det er at være FM chef for en unik bygning som DR Koncerthuset – tegnet af Jean Nouvel. Vi gennemgår udfordringerne, og slutter dagen af med at afprøve koncertsalen med deltagelse i Torsdagskoncerten.

Christian Degn – vært på ”Hammerslag” – leder os igennem hele konferencen. Program og invitation kommer i nyhedsbrevet og på hjemmesiden snarest.


Læs mere om Driftsherreprisen her


DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98