LOG IND     UDSKRIV     SEND

>

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKDFM - BENCHMARKING


Om foreningen

DFM-benchmarking har til formål at skabe og nyttiggøre et fælles datagrundlag til brug for benchmarking i og mellem virksomheder, med henblik på at understøtte ledelsesbeslutning og øge effektiviteten i virksomheden og i branchen som helhed.

De nøgletal, som foreningen tilvejebringer, vedrører primært virksomhedernes fysiske omgivelser, som ofte er perifere funktioner i forhold til virksomhedens kerneforretning. Derfor vil nøgletallene være mindre følsomme i forhold til virksomhedernes indbyrdes konkurrence, og større åbenhed kan derfor etableres mellem virksomhederne. Denne åbenhed skal udnyttes til at skabe udvikling og effektivitet.

Årligt indsamles data om services og ejendomsdrift, som bearbejdes i et webbaseret analysesystem. Resultater dokumenteres i en række rapporter med overordnede og detaljerede nøgletal. Adgangen til det komplette system er forbeholdt medlemmer af foreningen.


DFM-benchmarking er et mål for branchens gennemsnitlige præsentation - et resultat af indsatsen inden for Facilities Managementområder generelt. Et opslagsværk, der er til nytte for enhver ejendomsforvaltning til brug for vurderinger af egen præsentation og indebærer muligheder for sammenligning med andre driftsforvaltningers resultater.

Foreningen samarbejder med andre foreninger, der virker for udvikling af nøgletal og benchmarking, særlig Dansk Facilities Management-netværk.


De facto standard

Foreningen har med sin faste organisering opnået en position som toneangivende på nøgletalsområdet i Danmark og som førende i forhold til de øvrige europæiske lande.

Foreningens resultater, blandt andet definitioner vedrørende arealtyper og kontoplan for driftsaktiviteter, opfattes i Danmark som de facto standard på området. Medlemskab koster 10.000,- kr. + moms.

Formand i foreningens bestyrelse er Flemming Wulff Hansen, DATEA.

Yderligere oplysninger fås på www.dfm-benchmarking.dk og ved henvendelse til sekretariatet via mail: dfm@dfm-net.dk eller på tlf. 31380198


Læs mere om DFM BenchmarkingDFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98