LOG IND     UDSKRIV     SEND

>

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKDRIFTSHERREPRISEN

OM DRIFTSHERREPRISEN

Boligfonden Kuben har i samarbejde med Dansk Facilities Management netværk (DFM netværk) indstiftet prisen, som vil gå til en person eller virksomhed, som har udmærket sig inden for Facilities Management.

Facilities Management er et fagområde, som får en stadig vigtigere og strategisk rolle i kerneforretningen og dens udvikling. Det handler bl.a. om en strategisk tilgang til de aktiviteter, der er samlet under FM begrebet, som ejendomsportefølje, finansiel forvaltning og kontraktstyring, space management, forsyning, drift, vedligehold og service.

Prisen uddeles til en driftsherre (person eller virksomhed), der har udmærket sig ved særlig god og professionel ejendomsdrift /Facilities Management, og som kan inspirere andre til efterfølgelse. Prisen, som er på 100.000 kr., er dedikeret til et arrangement, som tilrettelægges af DFM netværk og Boligfonden Kuben, og hvor prismodtageren vil være hovedperson/best practice inden for det valgte tema.

Driftsherreprisen uddeles i et samarbejde mellem Boligfonden Kuben og DFM netværk. Prisen blev uddelt første gang i 2003.


Driftsherreprisen 2017

DR Ejendomme vinder Driftherreprisen
Det var et stolt Facility Management team fra DR Ejendomme og Service, der for fuld musik modtog Driftherreprisen på Dansk Facility Management Netværks årskonference i Helsingør torsdag d. 23. marts.
Prisen gik til DR Ejendomme og Service, fordi de har formået at løfte Facility Management fra en klassisk rolle som vicevært til innovativ motor i DR med fokus på forretningen og brugernes behov. DR Ejendomme var i skarp konkur ...

Driftsherreprisen 2014

Driftsherreprisen til et nyskabende partnerskab.
Dirftherreprisen 2014 blev på DFM-netværks årskonference d. 30. Jaunuar 2015 uddelt til Politet og Coor Service Management. Prisen blev overrakt af Boligfondens næstformand Sidse buch. Prisen uddeles af Boligfonden Kuben efter indstilling fra Dansk Facilities Management netværk.
Politiet og Coor Service management modtager Driftherreprisen på 100.000 kr for et succesfuldt partnerskab om drift af politiets bygni ...

Driftsherreprisen 2011

Tildelt Hørsholm Kommune
Hørsholms borgere var inviteret til prisoverrækkelse på Hovedgaden i Hørsholm mandag den 20. august fik Hørsholm Kommune tildelt Driftsherreprisen 2011 (2012).
Driftsherreprisen på 125.000 kr. uddeles af Boligfonden Kuben efter indstilling fra Dansk Facilities Management netværk (DFM netværk).
Prisen uddeles til rollemodeller for god og ressourcebevidst ejendomsdrift og facilities management. Prisen skal anvendes til at formidle ...

Driftsherreprisen 2008

Tetra Pak er kendt verden over for innovative emballeringsløsninger til drikkevarer og fødevarer. Men det er ikke blot på sine produkter og licenser, at Tetra Pak tjener penge.
Gennem en fuldstændig gennemført facilities management har Tetra Pak trimmet hele sin resurseforvaltning til at understøtte de værdiskabende aktiviteter – på en måde, så resurseforvaltningen i sig selv bliver værdiskabende!
Tetra Pak Business Service er et mønstereksempel på, hvad en vi ...

Driftsherreprisen 2007

Tildelt Københavns ejendomme
Efter grundig forberedelse samlede Københavns Kommune fra januar 2006 alle de kommunale ejendomme og bygningsanlæg under én hat - Københavns Ejendomme - og begyndte at implementere en helt ny brugerorienteret strategi for, hvordan ejendomsresurserne forvaltes.
På bare to år er Københavns Ejendomme blevet rollemodel for masser af andre kommuner, som i kølvandet på kommunalreformen ønsker at reorganisere deres ejendomsforvaltning.

Driftsherreprisen 2006

Tildelt Vildbjergs OPP-skole
1. januar 2007 forsvandt Trehøje kommune fra landkortet og blev en del af Ny Herning kommune. Men borgmester Svend Blæsbjerg, kommunalbestyrelsen og kommunaldirektør Preben Staun har sikret Trehøje en plads i Danmarkshistorien, da de to uger før årsskiftet indviede den nye Vildbjerg skole - det første offentlige byggeri i Danmark, der er gennemført i Offentlig-Privat Partnerskab, OPP.
For denne vitale pionérindsats er Trehøje Kommu ...

Driftsherreprisen 2005

Tildelt Coloplast
Coloplast satser på facilities management
Danmarks store internationale medico-virksomhed Coloplast bliver årets modtager af Driftsherreprisen 2005.
Coloplast får prisen for en målrettet og systematisk indsats med at implementere facilities management, forbedre driftsorganisationens service over for de værdiskabende forretningsområder og indhøste synergier ved samdrift af de forskellige driftsaktiviteter.
Coloplast har med sin nye o ...

Driftsherreprisen 2004

Tildelt DAB
Facilities management handler om at styre driften af en bygning med alle dens funktioner og faciliteter – planlagt og systematisk – og samtidig sørge for at vedligeholde bygningen og alle dens bygningsdele ”med rettidig omhu”.
Det er en indsats, som i sig selv sjældent er voldsom spektakulær. Men resultaterne er altid til at få øje på.
Dansk almennyttigt Boligselskab, DAB, er ansvarlig for at drive og vedligeholde mere end 40.000 boliger. De ...

Driftsherreprisen 2003

Tildelt Rigshospitalet
Modtageren af den første Driftsherrepris i 2003 bliver Rigshospitalets Servicecenter for målbevidst arbejde med bedre og billigere serviceydelser til hospitalets mange funktioner, samtidig med at medarbejderne er blevet mere engagerede og tilfredse.
Det er godt, at servicefunktioner for en gang skyld bliver sat i centrum, sagde H-S bestyrelsesformand Lars Engberg, da Rigshospitalets Servicecenter torsdag eftermiddag 30.10 modtog Driftshe ...

DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98