LOG IND     UDSKRIV     SEND

>

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

TILMELDINGSBLANKET

OM DFM NETVÆRK

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKBLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK


Hvad får jeg/min virksomhed ud af at være medlem?

DFM netværk er det eneste forum for Facilities Management i Danmark og samler viden fra mere end 200 større danske virksomheder og næsten 500 enkeltpersoner til gavn for alle netværkets medlemmer.

DFMs medlemmer spredt geografisk i hele landet, og repræsenterer en bredt udvalg af brancher og virksomheder. Den brede sammensætning af medlemmerne giver god mulighed for at etablere netværk i netværket, hvor udveksling af erfaringer, debatter og diskussion af konkrete problemstillinger kan foregå.

DFM netværk er en aktiv forening, som løbende har arrangementer for medlemmerne - både af faglig og social karakter.

Som medlem har du din egen personlige adgangskode til den lukkede del af hjemmesiden, som er forbeholdt DFM netværks medlemmer. Her kan du bl.a. finde medlemsoversigt, materiale fra generalforsamlinger, diverse downloads m.m.

Som medlem får du/din virksomhed desuden håndbogen i Facilities Management af Per Anker Jensen til en værdi af 750,- kr. inkl. moms.
(det gælder dog ikke studiemedlemsskaber)

Bogen er den første sammenhængende og dækkende gennemgang af FM i Danmark, som gennemgår alle aspekter af FM.

Forfatteren gennemgår så forskellige elementer som ledelse og organisation, økonomistyring, strategisk planlægning, space management, ejendomsdrift og services.

Hertil kommer en generel introduktion til FM samt en status for udbredelsen af FM generelt i Danmark og internationalt.


Læs om håndbogen i Facilities Management af Per Anker Jensen


Hvad koster et medlemsskab?

DFM netværk har 3 typer af medlemsskaber:


Virksomhedsmedlemsskab

Et virksomhedsmedlemsskab dækker hele organisationen. Det betyder, at alle medarbejdere får glæde af medlemsskabet. Er der fx et spændende arrangement, kan alle der har lyst til at deltage, melde sig til. Ligesom vor øvrige tilbud kan benyttes af alle i jeres organisation. Som medarbejder hos en medlemsvirksomhed får man et personligt log ind, som giver adgang til den lukkede del af hjemmesiden. Der sendes 1 stk. af Håndbogen i FM til virksomheden.

Pris: 10.200 pr. år eksl. moms


Personligt medlemsskab

Et personligt medlemsskab er primært rettet imod enkeltpersoner med særlig interesse i foreningen, f.eks. hvis du står imellem 2 jobs eller er pensionist, kan du opnå et medlemskab på særlige vilkår.

Ved et personligt medlemsskab, er det er kun den person, der er meldt ind i foreningen, som kan deltage i vor arrangementer eller benytte sig af vor tilbud. Kontakt sekretariatet, hvis du ønsker et personligt medlemskab.

Pris: 2020,- pr. år eksl. moms


Medlemsskab for studerende

Studerende kan opnå gratis medlemsskab, så længe du er studerende. Du skal kunne fremvise et studiekort ved indmeldelsen.
Når du er færdiguddannet, vil dit medlemsskab ophøre. Studerende kan, som de personlige medlemmer, deltage i vor arrangementer og benytte sig af vor tilbud m.m.

Pris: Gratis


Hvordan bliver jeg/min virksomhed medlem?

Benyt den elektroniske tilmeldingsblanket og du vil herefter modtage en bekræftelse på din indmeldelse. Bemærk! Når du trykker send og indsender blanketten, tilmelder du dig foreningen.


Benyt den elektroniske tilmeldingsblanket


Mere information om DFM netværk

Ønsker du mere information om DFM netværk, er du velkommen til at kontakte os på telefon 31 38 01 98, via mail: dfm@dfm-net.dk, eller downloade brochuren via nedenstående link.


Brochure om DFM netværk


DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98