LOG IND     UDSKRIV     SEND

>

Aktuelle arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglige artikler

FM Update


FORSIDE

DFM NETVÆRKS ÅRSKONFERENCE

AKTUELLE ARRANGEMENTER

DRIFTSHERREPRISEN

BLIV MEDLEM AF DFM NETVÆRK

OM DFM NETVÆRK

VEDTÆGTER

BESTYRELSE

SEKRETARIATET

NYHEDSMAILS

ANNONCØRER, UDSTILLERE M.V.

BOOK ET MØDE

ARTIKLER

DFM NETVÆRKS UDVALG

NETVÆRK

OM FM - FACILITIES MANAGEMENT

FM - LITTERATUR

FM EFTERUDDANNELSE

DFM BENCHMARKING

KONTAKT

KUN FOR MEDLEMMER AF DFM NETVÆRKNetværkets formål er udvikling og udveksling
Formålet for Dansk Facilities Management netværk er at udvikle fagområdet, at udbrede og udveksle viden om Facilities Management, at fremme samspillet mellem praksis, uddannelse og forskning og at være bindeled til den internationale udvikling på området.

Netværket sikrer og forstærker fokus på de mange tiltag, der er på området både i Danmark og i udlandet. Omgivelsernes påvirkning af virksomhedernes kerneforretning er stor, og det kræver indsigt, forståelse og erfaring at udnytte Facilities Management som en ledelsesfunktion.


Hvad vi forstår ved FM

Den danske konkurrenceevne bygger på to faktorer - mennesker og infrastruktur.
FM handler om drift, udformning og udvikling af bygninger og infrastruktur således, at rammerne giver værdi for både mennesker og forretning. FM er et arbejdsfelt af mange forskellige discipliner, både drift og ledelse.
FM er også både nutid og fremtid: Ved strategisk analyse af forretningen og organisationsformerne sikrer FM, at virksomhedens anden faktor folder sig ud – medarbejderne.
DFM netværk sørger vi for, at FM får den rigtige placering i både offentlige og private virksomheder.
FM har altid handlet om drift og vedligehold. I en global verden af forandringer og konkurrence, er FM også et område, der definerer den bæredygtige omgang med klodens ressourcer, det tværfaglige fokus
på virksomhedens drift og dens effektive ledelse.
For DFM netværk handler bæredygtighed om driftsressourcer. De rammer vi skaber om arbejdslivet, bruges ofte i mange år, og derfor er det vigtigt at fokusere på lavt ressourceforbrug både af energi og andre forsyningskilder.
For DFM netværk går valget af miljømæssigt bæredygtige løsninger hånd i hånd med løsninger, som er økonomisk og socialt bæredygtige. Parametrene er ligestillede.
DFM netværk tror på tværfagligheden i moderne virksomheder. For DFM netværk handler tværfaglighed om respekt for forskellige fagligheder og om at skabe de bedste muligheder for, at FM-funktionen kan understøtte kerneforretningen.
FM tilfører ny viden til andre fagområder med det mål, at skabe optimale rammer for udnyttelsen
af virksomhedens samlede ressourcer, og størst mulig værdi både for kunder, brugere og medarbejdere.
DFM netværk tror på god ledelse. Vi arbejder for, at FM inddrages strategisk i både den enkelte organisation og i det omkringliggende samfund – for at sikre, at diskussionen af infrastruktur altid handler om kerneforretningen og det fælles fokus.


Mange brancher repræsenteret

Dansk Facilities Management netværk blev etableret i 1991 og har i dag mere end 200 større danske virksomheder og næsten 500 enkeltpersoner som medlemmer.

Medlemmerne er spredt ud over hele Danmark og er i vidt forskellige virksomheder og brancher – fra facilities managers i private virksomheder, entreprenørvirksomheder, rådgivere og leverandører til offentlige virksomheder og institutioner.


- Se den komplette medlemsliste


Denne brede sammensætning af medlemmerne giver god mulighed for at etablere netværk i netværket, hvor der udveksles erfaringer og diskuteres konkrete problemstillinger.


Aktiviteter hele året

I løbet af året afholdes en række møder og konferencer – ofte i samarbejde med andre faglige netværk. Møderne beskæftiger sig med alt fra kontorindretning til juridiske forhold ved outsourcing. Derudover bruger medlemmerne hjemmesiden aktivt. Her er der adgang til artikler og nøgletal, der kan bruges i arbejdet med Facilities Management. Hvert år samles medlemmerne desuden til en stor to-dages konference, hvor der sættes perspektiv på Facilities Management af oplægsholdere fra ind- og udland.


Hold dig opdateret på vor aktiviteter her


Kortfattet introduktionsfolder om DFM-netværk

Brug et par minutter til at læse en kortfattet introduktion til DFM-netværk. Eller skriv folderen ud og læs den hvor og når det passer dig.


Download introduktionsfolderen her


Medlemskab

Et medlemskab giver adgang til nyeste viden og erfaringer fra ind- og udland og inspiration til at bruge Facilities Management aktivt i virksomheden.


Læs mere om medlemskab og priserMød os på Linkedin

Hold dig opdateret på hvad der rører sig i foreningen via Linkedin. Vi vil løbende opdatere vort Company Site med aktiviteter, nyheder m.m.


Oplev vort Company site


DFM netværk - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98